Ταυτότητα Επιχείρησης

Το συγκρότημα Art Lesvos Villas, περιλαμβάνει 4 διώροφες και 4 ισόγειες, πολυτελείς βίλες, παρέχοντας δυνατότητα διαμονής για 1-6 άτομα.

Η θέση του είναι μοναδική για να περιηγηθεί κανείς εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια ολόκληρο το νησί της Λέσβου αλλά και την Μυτιλήνη.

Τοποθετημένο αμφιθεατρικά σε έκταση 2.5 στρεμμάτων και σε απόσταση μόλις 3 λεπτά με τα πόδια απο τη παραλία «Κανόνι», τη μοναδική παραλία της Μυτιλήνης με χρυσή άμμο, το Art-LesvosVillas αποτελεί σημείο αναφοράς για όλη την περιοχή των Πύργων Θερμής αλλά και ιδιαίτερη τουριστική μονάδα για ολόκληρη τη Λέσβο.

Ολες οι βίλες είναι από παντού ελεύθερες, με δικό τους ανεξάρτητο κήπο, προσφέροντας ιδιωτικότητα και απομόνωση. Ιδανική μονάδα για διαμονή μεμονωμένων επισκεπτών αλλά και οικογενειών. Κάθε βίλα έχει μοναδικό εξωτερικό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, όλες μαζί όμως συγκροτούν ένα αρμονικό σύνολο που θυμίζει σε μικρογραφία ένα μικρό γραφικό χωριό.

Κομψά σαχνισίνια και πέτρινοι τοίχοι χαρακτηρίζουν τα δύο από τα τέσσερα διώροφα παραδοσιακά σπίτια ΘΕΟΦΙΛΟΣ και ΘΕΟΦΡΑΣΤΟΣ. Με στοιχεία από παλιά αρχοντικά σπίτια, δεσπόζουν επιβλητικά τα δύο άλλα διώροφα ΑΛΚΑΙΟΣ και ΑΡΙΩΝ.

Οι 4 ισόγειες σουίτες, ΣΑΠΦΩ, ΛΑΣΣΙΑ , ΜΗΘΥΜΝΑ & ΙΜΕΡΤΗ, ξεχωρίζουν με τις μεγάλες πετρόκτιστες καμινάδες των τζακιών τους.